Чт, 2024-04-25, 06:10
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Червень » 17 » Вперше погодився на видання офіційної біографії Сильвіо Берлусконі
14:20
Вперше погодився на видання офіційної біографії Сильвіо Берлусконі

Італійський політик і бізнесмен Сильвіо Берлусконі дав згоду на публікацію своєї першої офіційної біографії, написанням якої займеться британський журналіст Алан Фрідман.

Книга під назвою "Мій шлях" (My Way), яка, можливо, є відсиланням до однойменної пісні Френка Сінатри, вийде вже наприкінці цього року відразу двома мовами, італійською та англійською.

"Протягом багатьох років безліч журналістів просили мене розповісти їм історію свого життя. Я завжди відмовлявся. Я погодився співпрацювати з Аланом Фрідманом, бо я йому довіряю", - прокоментував своє рішення Берлусконі.

La Repubblica пише, що, пояснюючи формат роботи над книгою, політик процитував засновника Apple Стіва Джобса: "Як сказав Стівен Джобс своєму біографу: "Я розповім вам свою історію, а ви пишіть що хочете".

У свою чергу Фрідман повідомив, що робота над книгою почалася 15 місяців тому: "Я сказав Сильвіо Берлусконі, що не буду робити знижки і буду складати не життєпис святого, а історію неординарного життя".

У ході роботи журналіст брав інтерв'ю у Берлусконі на майже 100 годин.

Як повідомляється, книга з'явиться в США і Європі вже восени 2015 року. У ній будуть охоплені відносини Берлусконі з різними політичними силами, від Вашингтона до Кремля, в часи основних криз, з якими зіштовхувався уряд скандального прем'єра за роки правління. У ній також знайдеться місце для його відносин з бізнесом і стосунків із жінками, судовим процесам над Берлусконі і його ролі у футбольному клубі "Мілан", власником якого він є.

Сильвіо Берлусконі тричі обіймав посаду прем'єр-міністра Італії. Він збив статки в будівельній і медійній галузі, після чого заснував консервативну партію "Вперед, Італіє!" (Forza Italia). Роки його політичної кар'єри пов'язані з численними скандалами та судовими розглядами.

Алан Фрідман - спеціаліст з економіки та міжнародної політики, журналіст, автор книг і телеведучий, неодноразовий лауреат різних премій у галузі журналістики.

Нагадаємо, Берлусконі був визнаний винним в податкових махінаціях у зв'язку з діяльністю належної йому медійної корпорації Mediaset. Торік екс-прем'єра засудили до чотирьох років ув'язнення за ухиляння від сплати податків, проте пізніше цей захід покарання замінили на громадські роботи.

Згідно з рішенням суду в Мілані, Берлусконі мав проводити на громадських роботах в будинку для літніх людей по чотири години щотижня.

Категорія: PR, реклама і маркетинг | Переглядів: 11066 | Додав: abel | Теги: біографія берлусконі, берлусконі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]