Пт, 2024-04-26, 07:29
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 5 » Вперше за місяць Кім Чен Ин з'явився на публіці
07:26
Вперше за місяць Кім Чен Ин з'явився на публіці

чен ин публіка Лідер КНДР Кім Чен Ин вперше за останній місяць з'явився на публіці. Він провів засідання Політбюро 8-го Центрального комітету Трудової партії, повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК)

Засідання пройшло 4 червня. На опублікованому агентством знімку Кім Чен Ин головує на заході. На засіданні підбивалися проміжні підсумки розвитку партії і держави в 2021 році.

Північнокорейський лідер зазначив, що стратегія національного розвитку стикається з безліччю проблем як з об’єктивних зовнішніх причин, так і з суб’єктивних приводів. У той же час він повідомив, що деякі проекти “просуваються багатообіцяюче”.

31 травня південнокорейське Міністерство об’єднання (курирує взаємини з КНДР) повідомляло, що Кім Чен Ин не з’являвся на публіці з 6 травня — останній раз ЦТАК публікував його фотографії з концерту художніх колективів сімей солдатів армії КНДР, який лідер відвідав разом з дружиною Лі Соль Чжу.

Таким чином північнокорейський лідер не показувався 28 днів — це найдовша його відсутність в публічному просторі не тільки в 2021-му, але і в порівнянні з 2020 роком.

У Сеулі заявляли, що робити якісь висновки через цей факту недоречно, оскільки видимих ​​причин для відходу північнокорейського лідера з поля зору громадськості немає.

Найтриваліша відсутність Кім Чен Ина в минулому році тривала 25 днів з 22 жовтня по 16 листопада. Навесні того ж року він двічі зникав з поля зору громадськості.

В один з періодів його відсутності південнокорейські і західні ЗМІ припустили, що лідер КНДР не показується на публіці через серйозні проблеми зі здоров’ям. Зокрема, Daily NK повідомляла, що Кім Чен Ин переніс операцію на серці, для чого залучалися лікарі з Китаю.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1318 | Додав: admin | Теги: чен ин, публіка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]