Пт, 2024-03-29, 00:40
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Липень » 18 » Вплив абрикосів на зір: поради
15:29
Вплив абрикосів на зір: поради

Абрикоси є відмінним джерелом вітаміну А, який допомагає підтримувати хороший зір та загальне здоров'я очей. В одному абрикосі міститься 13 % від вашої добової норми вітаміну А. Багаті вітамінами та антиоксидантами, абрикоси є одними з продуктів, які допомагають захистити ваш зір.

Дослідження показують, що вживання трьох або більше фруктів в день може знизити ризик вікової дегенерації жовтої плями на 36 % в порівнянні з людьми, які споживають менше ніж 1,5 порцій фруктів в день.

Дегенерація жовтої плями є основною причиною втрати зору серед людей старше 65 років. Абрикоси особливо корисні для здоров'я очей, тому що вони містять вітаміни А, С і Е і каротиноїди, які служать для поглинання шкідливого синього та ультрафіолетового світла, щоб захистити сітківку ока.

Вітаміни та антиоксиданти в абрикосах також захищають лінзи очей, блокуючи руйнуючі клітини вільних радикалів. Катаракта є ще одним поширеним захворюванням очей, і високе споживання вітаміну А пов'язано зі зменшенням ризику розвитку повного або часткового помутніння кришталика.

Їжте абрикоси щоденно протягом літніх місяців, щоб не мати проблем з очима.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1468 | Додав: adminA | Теги: Вплив, Зір, абрикос | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]