Чт, 2024-04-25, 16:21
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Впливати на кінцівки серіалів дозволить глядачам Netflix
10:22
Впливати на кінцівки серіалів дозволить глядачам Netflix

Таким чином невдовзі глядачі стануть співсценаристами проектів стрімінгового сервісу.

Спираючись на анонімні джерела, видання Bloomberg повідомило, що інтерактив з вибором кінцівки серіалу чи фільму Netflix збирається реалізувати вже в кінці цього року. Про впровадження функції сервіс заявив ще минулого року.

Першим під експеримент потрапив серіал «Чорне дзеркало», новий сезон якого вийде на екрани вже в грудні 2018 року. Глядачам нададуть можливість вплинути на хід подій в одному з епізодів. Деталі того, як саме це буде відбуватися, не повідомляються.

Варто зазначити, що для Netflix функція управління сюжетом – не нова. Раніше її вже протестували на мультфільмі “Puss in Book: Trapped in an Epic Tale” про Кота у чоботях. Технологія була реалізована таким чином, що глядачам пропонували вибрати з двох фіналів розвитку сюжету той, який їм подобався більше. Зробивши свій вибір, вони мали змогу переглянути свою версію, а також повернутися назад і переглянути іншу.

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 1686 | Додав: adminA | Теги: глядач, дозвіл, Netflix, кінцівка серіал, Вплив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]