Пт, 2024-04-26, 01:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 27 » Впродовж доби повернуть списані кошти, через збій у "Приватбанку"
00:11
Впродовж доби повернуть списані кошти, через збій у "Приватбанку"

списання кошти Державний "Приватбанк" 26 червня повідомив про збій у своїй роботі, через який на рахунках деяких клієнтів некоректно відображається залишок коштів.

Як заявив речник банку Олег Серга, клієнти зіткнулися з повторним списанням коштів із їхніх карток за операціями, які вони вже здійснювали раніше.

"Прошу вибачення у деяких кліентів нашого банку, які через прикрий збій сьогодні стикнулися з повторним списанням коштів за деякими картками та некоректним відображенням та використанням доступного залишку за карткою. Наші фахівці працюють над вирішенням проблеми. Некоректно списані суми будуть повернені протягом доби", – написав Серга на своїй фейсбук-сторінці.

У службі підтримки мобільного застосунку "Приват24" повідомляють про труднощі з відображенням та використанням залишку коштів на картках.

"Некоректно списані суми будуть повернені протягом доби. Орієнтовний термін вирішення – до 27.06 09:00. Приносимо вибачення за спричинені незручності", – йдеться в повідомленні служби, яке опублікували близько 17 години.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1320 | Додав: admin | Теги: Приватбанк, збій, кошти, списання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]