Чт, 2024-04-25, 10:08
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Лютий » 1 » Всі коронавірусні обмеження скасовує Фінляндія
00:08
Всі коронавірусні обмеження скасовує Фінляндія

фінляндія Прем’єр-міністр Фінляндії Санна Марін заявила, що в лютому в країні скасують всі коронавірусні обмеження.

Деякі обмеження будуть ослаблені завтра, 1 лютого, згідно з ухваленими минулого тижня рішеннями. Послаблення стосуватимуться ресторанів та заходів, де ризик поширення коронавірусу вважається низьким. Регіональній та місцевій владі було видано інструкції відмовитися з 1 лютого від закриття приміщень та заходів з низьким рівнем ризику, включно з театрами та спортивними залами.

З початку лютого ресторанам буде дозволено працювати до 21:00 замість нинішніх 18:00. Алкоголь можна буде подавати до 20:00 (поки можна було до 17:00).

Бари, як і раніше, закриватимуться о 18:00 та припинятимуть подачу алкоголю о 17:00.

В останній день січня також закінчується внутрішній прикордонний контроль між Фінляндією та іншими країнами Шенгенської зони. Обмеження на в'їзд із країн ЄС, які не входять до Шенгенської зони, також будуть зняті 1 лютого.

Хоча внутрішній прикордонний контроль буде припинено, обмеження на в'їзд на зовнішніх кордонах Фінляндії збережуться як мінімум до 14 лютого.

Раніше повідомлялося, що всі пасажири, які прибувають до Фінляндії з-за меж ЄС та Шенгенської зони, з 21 грудня 2021 року повинні подавати довідку про негативний результат коронатесту. Нове правило набуде чинності 21 грудня 2021 року.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1353 | Додав: admin | Теги: Фінляндія, коронавірус, обмеження | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]