Чт, 2024-04-18, 05:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Січень » 5 » Втручання Зеленського у допуск Dr.Alban в Україну відкинули у ДПСУ
16:10
Втручання Зеленського у допуск Dr.Alban в Україну відкинули у ДПСУ

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко заявив, що президент України не впливає на рішення прикордонної служби щодо пропуску осіб на територію країни.

Заява Дейнеко, оприлюднена 5 січня у Facebook у зв'язку з повідомленням шведського співака Dr. Alban про можливість в'їхати в Україну "після втручання президента Зеленського".

"Державний кордон він (Dr.Alban - ред.) перетинав відповідно до чинного законодавства, яким керуються прикордонники при оформленні іноземців".

"При цьому наголошую - питання прикордонного контролю належать виключно до компетенції Державної прикордонної служби України  жодним чином на рішення охоронців кордону щодо пропуску чи не пропуску осіб не впливає ніхто, серед іншого і президент України".

Деталі: Дейнеко додав, що відмовити іноземцям у перетині кордону можна через доручення правоохоронних органів, проте у разі його відсутності та наявності необхідних документів вони можуть бути пропущені на територію України.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1458 | Додав: adminA | Теги: Dr.Alban, допуск, втручання, Зеленський, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]