Пт, 2024-04-26, 16:28
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Листопад » 8 » Вже незабаром Ріші Сунак планує відвідати Україну
00:06
Вже незабаром Ріші Сунак планує відвідати Україну

сунак британія Новий прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак може незабаром відвідати Україну. Точні дати візиту не оголошуються з міркувань безпеки. Про це в ефірі Sky News розповів посол України у Великій Британії Вадим Пристайко.

"Ми не будемо обговорювати дати через безпеку вашого прем’єр-міністра. Але він зовсім скоро приїде в Україну", — зазначив Пристайко.

25 жовтня Ріші Сунак офіційно став новим прем'єр-міністром Великої Британії. Він — наймолодший прем'єр-міністр Великої Британії за останні два століття і перший кольоровий британський прем’єр. До цього Сунак у різні роки був канцлером скарбниці, генсеком скарбниці, членом парламенту.

У своєму першому виступі на посаді прем'єра Сунак заявив, що пріоритетом роботи його уряду буде економічна стійкість. Так, він згадав війну росії проти України, яка дестабілізувала енергетичні ринки й ланцюги постачань у всьому світі.

За словами президента Володимира Зеленського, перший дзвінок нового британського прем’єр-міністра відбувся саме в Україну. Під час телефонної розмови з президентом Зеленським британський прем’єр наголосив на підтримці України та висловив сподівання невдовзі зустрітися з главою української держави.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1170 | Додав: admin | Теги: україна, Сунак | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]