Пт, 2024-04-19, 15:13
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Лютий » 10 » Wizz Air змінив плани з базування літаків у Києві
07:30
Wizz Air змінив плани з базування літаків у Києві

Лоукостер Wizz Air переглянув плани щодо базування літаків в аеропорту "Київ" (Жуляни) у бік зменшення. Ця інформація опублікована у звіті авіакомпанії за підсумками останнього кварталу 2021 року.

У повідомленні зазначено, що бюджетний авіаперевізник збільшить базу у Києві на чотири літаки: з трьох до семи повітряних суден. Це на один літак менше, ніж у планах, які Wizz Air анонсував у жовтні 2021 року після підписання угоди про відкрите небо між Україною та Євросоюзом.

Ці зміни не торкнулися бази у Львові. Її лоукостер, як і раніше, планує розширити на дві одиниці: з одного до трьох літаків, як анонсував раніше.

Avianews.com надіслав запит у Wizz Air з проханням прокоментувати зміну планів, проте на момент публікації авіаперевізник коментар не надав.

Зараз лоукостер базується в аеропорту "Київ" колишню кількість авіалайнерів — три Airbus A320. Це літаки, випущені 4, 7 та 8 років тому з бортовими номерами HA-LYX, HA-LYO, HA-LYC. При цьому Wizz Air ще не розпочав реалізовувати свої плани щодо збільшення свого флоту в Україні.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 1301 | Додав: abel | Теги: Wizz Air, україна, Київ, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]