Сб, 2024-04-20, 06:28
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Січень » 11 » З шахтарями, які страйкують у Польщі, уряд не зміг домовитися
16:08
З шахтарями, які страйкують у Польщі, уряд не зміг домовитися

10 січня представники польського уряду провели переговори з шахтарями, які страйкують під землею в чотирьох копальнях. Про це  повідомляє FotNews з посиланням на "Польське радіо".

Як відомо, шахтарі продовжують протест у шахтах, котрі згідно із урядовим планом реструктуризації найбільшої гірничо-видобувної спілки Kompania Węglowa S.A. повинні припинити свою роботу.

Польський уряд не представив шахтарям конкретних пропозицій, а також не подбав про те, щоб мінімалізувати суспільні наслідки ліквідації шахт.

"Нам дуже загально представили захисні програми, але дуже конкретно представлено план ліквідації чотирьох шахт. Ми вважаємо, що такі дії є помилковими", - сказав представник уряду.

Зазначається, що внаслідок ліквідації чотирьох шахт роботу втратить п’ять тисяч осіб. Частині шахтарів буде запропоновано працевлаштування в інших фірмах, частині уряд пропонує компенсацію у розмірі дворічної зарплати.

12 січня протест обіцяє загостритись та поширитись ще більше.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11037 | Додав: adminA | Теги: шахтарями, страйкують у Польщі, уряд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]