Пт, 2024-03-29, 14:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 21 » З України виїхав до США поп-виконавець, став жінкою Ейпріл і знайшов коханця. ФОТО
13:10
З України виїхав до США поп-виконавець, став жінкою Ейпріл і знайшов коханця. ФОТО

Український артист, хлопчик-андрогін Борис Апрєль, який днями збільшив груди, зізнався, що наважився на операцію зі зміни статі.

Апрєль довго мовчав, однак вирішив раз і назавжди розставити всі крапки над "і". Так, тепер співака звуть Ейпріл і він став жінкою. Ба більше, у Ейпріл з'явився коханий чоловік.

"Мене звуть Ейпріл (April). Це ім'я я ношу вже кілька років і воно мені дуже подобається. Борис - гарне ім'я, але це ім'я я вже давно не відчуваю і відповідно на нього вже не відгукуюся.

Я намагаюся зберігати приватність, коли справа стосується мого особистого життя. Можу сказати лише те, що зараз у мене є хлопець і мені з ним добре", - повідомила тепер вже артистка.

Вона розговорилася, що ніколи не почувалася добре, будучи хлопцем. Після операції їй стало набагато краще. "Все своє свідоме життя я відчувала, немов мій світ перевернутий догори дном, немов я перебуваю в пастці, з якої немає виходу.

Будучи дитиною я не могла дати цьому визначення, але навіть тоді я почувалася дівчинкою, я хотіла носити сукні, мати довге волосся, робити те, що роблять всі нормальні дівчинки.

Я дорослішала з відчуттям що все неправильно, що все має бути по-іншому", - поділилася Ейпріл.

Артистка розповіла, що зараз мешкає в Америці, а по роботі літає у Гонконг. Невдовзі Ейпріл порадує фанатів першим англомовним альбомом.

Нагадаємо, у квітні хлопчик-андрогін Апрєль повернувся до України і представив фотосесію у купальнику. Борис Апрєль вразив світлинами, на яких постає у жіночому купальнику. Борис Апрєль відомий в Україні за участю в шоу "Фабрика зірок 2".

 

Категорія: Шоу-бізнес і кіно | Переглядів: 11061 | Додав: adminA | Теги: США, коханця. ФОТО, жінкою Ейпріл, поп-виконавець, України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]