Пт, 2024-04-26, 01:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Липень » 19 » За кількістю щеплених від COVID-19 Євросоюз випередив США
00:25
За кількістю щеплених від COVID-19 Євросоюз випередив США

євросоюз У країнах Європейського Союзу відсоток людей, щеплених першою дозою вакцини від COVID-19, перевищив кількість вакцинованих у США.

Зазначається, що країнах ЄС першу дозу вакцини отримали щонайменше 55,6% населення, а в США цей показник наразі складає 55,4%. Це вперше, коли кількість щеплених європейців перевищує кількість щеплених американців. Разом з тим США продовжують лідирувати за кількістю повністю вакцинованих людей – 48% проти 42% в країнах ЄС.

"Спочатку ЄС застосовував більш обережний підхід до вакцин і розпочав роботу повільніше, ніж США", — пише видання.

2 червня президент Джозеф Байден оголосив початок "місяця дії" для проведення масової вакцинації від коронавірусу. Влада планувала вакцинувати до 70% населення країни до Дня незалежності 4 липня і вирішила заохотити громадян зробити щеплення через низку програм від приватних компаній.

Вакцинація від коронавірусу у США розпочалася 14 грудня 2020 року. Першою щеплення зробили медсестрі інтенсивної терапії Єврейського медичного центру у Нью-Йорку Сандрі Ліндсей.

У країнах Євросоюзу кампанія вакцинації від коронавірусу стартувала 27 грудня 2020 року.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1365 | Додав: admin | Теги: COVID-19, вакцина, США, щеплення, Євросоюз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]