Чт, 2024-03-28, 23:35
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 13 » За талісман Києва стартувало онлайн-голосування
18:00
За талісман Києва стартувало онлайн-голосування

Розпочалося онлайн-голосування з вибору талісману столиці України.

Як повідомляють організатори конкурсу, онлайн-голосування — це другий етап конкурсу на обрання талісману Києва, який триватиме до 19 грудня 2018 року.

Визначення переможця відбудеться 19 грудня.

Обраний талісман стане частиною туристичної символіки міста й не замінюватиме офіційну. Автор талісману-переможця отримає грошову винагороду у розмірі 150 тис грн.

Метою конкурсу є формування та підтримання позитивного іміджу української столиці.

Організатори вважають, що обрання талісману міста підсилить популяризацію столиці України як європейського міста на міжнародній туристичній арені, закріпить статус Києва як сучасного мегаполісу з багатовіковою історією та неповторною айдентикою.

Як повідомлялося, конкурс проводиться на підставі Розпорядження КМДА від 13.03.2018 №403 "Про проведення конкурсу "Талісман міста Києва" у 2018 році". Перший етап конкурсу передбачав прийняття конкурсних робіт і проходив з 19 березня по 21 вересня 2018 року. У цей період журі визначило 10 кращих робіт, одна з яких стане переможцем 19 грудня.

До складу журі увійшли відомі громадські діячі у сферах туризму, культури та дизайну: депутат Київської міської Ради, член постійної комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха; туристичний гід, громадська діячка Юлія Бевзенко; експерт з веб-дизайну, засновник студії Vintage Євген Кудрявченко; громадський діяч, ресторатор та засновник мережі закладів харчування Дмитро Борисов; директор Департаменту культури Київської міської державної адміністрації Діана Попова; засновник проекту Port creative hub Катерина Тейлор; громадська діячка, журналістка та блогер, співзасновниця PR-агенції Gres Todorchuk PR Ярослава Гресь.

Як зазначається у Положенні про конкурс, туристичним талісманом Києва може стати будь-який "особливий персонаж" – реальна або ж міфічна істота.

Талісман стане туристичною символікою й не замінюватиме офіційну символіку міста. Він використовуватиметься в рекламних, комунікаційних й інших заходах, спрямованих на формування позитивного іміджу Києва у гостей столиці, покращення культурного, економічного, наукового та соціального потенціалу міста в галузі економічного розвитку й туризму.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1500 | Додав: adminA | Теги: талісман, голосування, Київ, старт, онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]