Пт, 2024-03-29, 12:44
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2014 » Листопад » 25 » Забули графічний ключ - як розблокувати Android?
20:19
Забули графічний ключ - як розблокувати Android?

Останнім часом користувачі Android-смартфонів ставлять одне і те ж питання- що робити, якщо забули графічний ключ? Є кілька способів. По-перше, не панікувати. А далі слідувати одному з запропонованих шляхів і все буде добре. Отже, як розблокувати графічний ключ і повернути собі телефон?

Варіант #1: Google-аккаунт

Всього є п'ять спроб, щоб розблокувати телефон за допомогою ключа. Шостого не дано. Якщо ви вже перевищили ліміт, то введіть знову що-небудь і чекайте 30 секунд.

Після цього необхідно зізнатися в тому, що графічний ключ ви все-таки забули, після чого ввести дані Google-аккаунта, яким ви користуєтеся на смартфоні, тобто той, який ви вводили при першому налаштуванні смартфону.

Варіант #2: Зателефонувати собі

Інше цікаве запитання, як розблокувати ключ, якщо ви забули пароль від Google-аккаунта. Спробуйте подзвонити на заблокований смартфон і під час дзвінка, прийнявши його, звісно, вийти в налаштування телефону. Зайти в Налаштування - Блокування телефону - Графічний ключ, і вимкнути його. Кладіть трубку і користуйтеся смартфоном.

Варіант #3: Hard Reset або скидання до заводських налаштувань

Якщо не допомогло абсолютно нічого з перерахованого вище, то вам залишається тільки один можливий варіант: Hard Reset. Це суворий метод, але дієвий. Більше питань, про те як розблокувати ключ, у вас не виникне. Правда і бажання його ставити теж навряд чи виникне. :) Hard Reset означає скидання до заводських налаштувань з втратою всіх даних. Шкода, так, але зате телефон до життя повернете.

Як скинути безпосередньо вашу конкретну модель, краще запитувати у Google. Це завжди визначена і послідовна комбінація клавіш, яку визначає виробник смартфона. Після скидання до заводських налаштувань, ви почнете життя з нового аркуша і в цей момент вам знову знадобиться Google-аккаунт.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 11423 | Додав: adminA | Теги: як розблокувати Android?, забули графічний ключ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]