Ср, 2024-04-24, 18:45
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Грудень » 22 » Закон про сумісництво помічників нардепів схвалив Зеленський
12:53
Закон про сумісництво помічників нардепів схвалив Зеленський

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект №2313-2 про сумісництво працівників патронатної служби Верховної ради. Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Останній етап проходження документа - повернуто з підписом від президента.

Законом помічники-консультанти народних депутатів, працівники секретаріатів глави Верховної Ради, його першого заступника і заступника, працівники секретаріатів депутатських фракцій (депутатських груп) виключаються з переліку осіб, на яких поширюються вимоги антикорупційного законодавства в частині заборони сумісництва та вимоги про передачу іншим особам належних їм підприємств і корпоративних прав.

Також вносяться зміни до приміток статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якими перераховані особи виключаються з числа суб'єктів правопорушень за цією статтею.

Нагадаємо, 13 грудня голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав закон, який дозволить помічникам нардепів мати іншу роботу за сумісництвом.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1430 | Додав: adminA | Теги: Зеленський, сумісництво, закон, ПОМІЧНИК, нардеп | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]