Пт, 2024-03-29, 00:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Листопад » 11 » Законність діяльності Маска хоче перевірити Байден
00:16
Законність діяльності Маска хоче перевірити Байден

байден Зв’язки найбагатшої людини світу – Ілона Маска з іншими країнами "варті того, щоб на них звернули увагу".

Як пише Blumberg, про це сказав президент Байден, не уточнюючи, чи зробив Маск щось неналежне.

"Я вважаю, що співпраця або зв’язки Ілона Маска з іншими країнами заслуговують того, щоб на них звернули увагу. Незалежно від того, робить він щось неналежне чи ні. Я вважаю, що вони варті уваги. Але це все, що я скажу", – заявив Байден на пресконференції в Білому домі.

Видання з посиланням на джерела додає, що адміністрація Байдена обговорює, чи повинні США піддавати перевірці національної безпеки деякі підприємства Маска, включаючи його угоду щодо купівлі соцмережі Twitter і супутникової мережі Starlink від SpaceX.

Одним з елементів угоди з купівлі Twitter Inc. вартістю 44 млрд доларів була присутність іноземних інвесторів у консорціумі Маска. До групи входять принц Саудівської Аравії Альвалід бін Талал, криптобіржа Binance, заснована і керована вихідцем з Китаю, і суверенний фонд Катару. Крім того, автовиробник Маска Tesla отримує близько 25% своїх доходів з Китаю.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1167 | Додав: admin | Теги: закон, Байден, діяльність, маск | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]