Нд, 2024-09-08, 03:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Пошук
Головна » 2024 » Липень » 23 » Залужний обговорив безпеку зернових коридорів із генсеком Міжнародної морської організації
00:20
Залужний обговорив безпеку зернових коридорів із генсеком Міжнародної морської організації

Посол України у Великій Британії Валерій Залужний обговорив із генсекретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом безпеку зернових коридорів та наголосив на необхідності покаранні рф за крадіжки українського зерна. Про це Залужний написав у Telegram.

"Радий першій зустрічі з чинним генеральним секретарем Міжнародної морської організації Арсеніо Домінгесом. Обговорили безпеку зернових коридорів, української портової інфраструктури та судноплавства в Чорному та Азовському морях, яке блокується рф.

Наголосив, що крадіжка українського зерна, яку вчиняє ворог, має бути припинена і каратись відповідно до міжнародного права", - заявив посол України.

Залужний також подякував Міжнародній морській організації за підтримку України та моряків, постраждалих від російської агресії.

Україна відправила першу партію пшеничного борошна для Палестини. Його вже доставлено в Сектор Гази.

З моменту започаткування програми "Grain From Ukraine" Україна направила 221 тисячу тонн сільськогосподарської продукції до 10 країн Африки та Азії.

Туреччина, Румунія і Болгарія розпочали спільні протимінні операції в Чорному морі з метою підвищення безпеки судноплавства, зокрема, для українського експорту зерна.

Категорія: Бізнес і виробництво | Переглядів: 164 | Додав: admin | Теги: морська, безпека, зерно, Генсек, Організація, Залужний | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]