Чт, 2024-04-25, 20:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2017 » Січень » 13 » Заморозили виплати вкладникам банку "Михайлівський"
07:30
Заморозили виплати вкладникам банку "Михайлівський"

Фонд гарантування вкладів з 13 січня тимчасово призупиняє виплати вкладникам банку "Михайлівський" через необхідність доповнення реєстру вкладників банку. Про це повідомляє сайт ФГФВО.

"З огляду на необхідність здійснення технологічного циклу з метою доповнення Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за рахунок коштів Фонду гарантування, виплати коштів вкладникам ПАТ "Банк Михайлівський" будуть призупинені 13 січня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виплата коштів буде поновлена не пізніше 20 січня 2017 року.

Фонд гарантування також повідомив, що з 15 липня 2016 року до 1 січня 2017 року відшкодування вже отримали майже 24 тис. вкладників банку на 1,65 млрд грн.

Нагадаємо, в травні 2016 року в банк "Михайлівський" було введено зовнішню адміністрацію. Пізніше стало відомо, що за день до цього банк продав свої кредити іншим фінкомпаніям.

23 травня правління Національного банку ухвалило рішення про віднесення ПАТ "Банк "Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

У липні Фонд гарантування вкладів почав ліквідацію банку.

Прокуратура Києва розраховує залучити до відповідальності власника мережі з продажу побутової техніки та електроніки "Ельдорадо" і ТОЦ Gulliver Віктора Поліщука за банкрутство банку "Михайлівський", в якому він раніше володів 92,501% статутного капіталу.

Національний банк оцінив завдані власником банку "Михайлівський" збитки у 23 млрд гривень. З 8 грудня виплати по загальному реєстру вкладників банку "Михайлівський" були припинені.

Категорія: Економіка та фінанси | Переглядів: 1809 | Додав: adminA | Теги: заморозили виплати, банк, михайлівський, вкладник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]