Чт, 2024-04-25, 04:19
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Червень » 25 » Заполонити ринок акумуляторами для електромобілів обіцяє Panasonic
00:24
Заполонити ринок акумуляторами для електромобілів обіцяє Panasonic

акумулятор електромобіль Японська корпорація Panasonic знаходиться в процесі багаторічної трансформації, яка покликана зробити її успішною в нових ринкових умовах. Компанії за нового керівництва належить вибрати напрямки діяльності, на яких вона максимально сконцентрується, і виробництво акумуляторних осередків типорозміру 4680 може стати одним з них.

Своїми міркуваннями про шляхи розвитку корпорації Panasonic поділився з представниками Bloomberg її новий президент і генеральний директор Юкі Кусумі (Yuki Kusumi). Найближче його завдання полягає в завершенні трансформації Panasonic в холдинг за два роки і вивільненні мільярдів доларів США в результаті відмови від видів діяльності, визнаних неефективними. Дані кошти компанія направить на нові ініціативи, у тому числі і поглинання інших компаній. Не так давно Panasonic вже заявила про наміри придбати за $7 млрд розробника програмного забезпечення Blue Yonder, платформа якого дозволить японському гігантові оптимізувати виробничі процеси і скоротити операційні витрати.

Panasonic є найстарішим постачальником тягових акумуляторів для електромобілів Tesla, але глава останньої з компаній регулярно закликав японського підрядника збільшити обсяги виробництва. Новий глава японської корпорації має намір активно розширювати виробництво тягових акумуляторів. Зараз Panasonic приступає до налагодження виробництва батарей типорозміру 4680, за допомогою яких Tesla розраховує вивести на ринок електромобілі вартістю від $25000. Якщо оптимізація процесу дозволить Panasonic отримати перевагу в витратах, то постачання батарей типу 4680 будуть активно збільшуватися. Їх буде отримувати не тільки Tesla, але й інші автовиробники.

У минулому фіскальному році бізнес Panasonic з виробництва автомобільних компонентів формував не більше п’ятої частини всієї виручки корпорації. Йому лише недавно вдалося втекти від постійної збитковості. Багато в чому керівництво Panasonic має намір орієнтуватися на виробничі стандарти компанії Toyota Motor, у якої з нею теж є спільне підприємство з виробництва тягових батарей призматичного типу. У тридцятих роках минулого століття засновник корпорації Коносуке Мацусіта (Konosuke Matsushita) значно збільшив частку на ринку радіоприймачів, скоротивши виробничі витрати у два рази. Цей приклад дуже надихає нового генерального директора Panasonic.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1362 | Додав: admin | Теги: panasonic, акумулятор, електромобіль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]