Чт, 2024-04-25, 23:46
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Січень » 16 » Затримано російського шпигуна на Заході України
21:20
Затримано російського шпигуна на Заході України

Служба безпеки України затримала завербованого російськими спецслужбами громадянина у Рівненській області. Як повідомляє прес-центр СБУ, таким чином служба безпеки "не допустила реалізацію задуму російських спецслужб щодо створення у західному регіоні України агентурної мережі".

Співробітники СБУ викрили уродженця Рівненщини, який, перебуваючи в березні 2015 року в Донецьку, був завербований спецслужбами Російської Федерації та погодився на розвідувально-підривну діяльність на території України.

"За завданням російської спецслужби агент мав підготувати в Рівному місця для тимчасового проживання групи з 5-6 осіб та відшукати можливості для встановлення контактів з представниками кримінального середовища регіону.

Окрім цього, він надав кураторам інформацію щодо розташування військових та транспортних об’єктів на території Рівненської області", - повідомляє прес-центр.

Слідчим відділом Управління СБУ в Рівненській області відкрито кримінальне провадження за ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

 

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 11000 | Додав: adminA | Теги: російський шпигун, Захід України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]