Пт, 2024-04-19, 11:18
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2019 » Серпень » 1 » Завод для збирання автомобілів в Україні готова будувати Renault
08:17
Завод для збирання автомобілів в Україні готова будувати Renault

Генеральний директор "Рено Україна" Франсуа Маріотт заявив, що французька компанія готова розглянути можливість збирання автомобілів в Україні, але для цього потрібні деякі специфічні умови в країні.

Під час нещодавньої прес-конференції компанії Renault за підсумками першого півріччя 2019 року, де автовиробник знову підтвердив статус першого номера за продажами нових автомобілів в Україні, Франсуа Маріотт відповів на питання стосовно можливості будівництва заводу компанії, на якому будуть вироблятися машини марки.

"Відповідно до нашої довгострокової стратегії, ми хотіли б виробляти машини в Україні, — сказав пан Маріотт. – І це правда, що ми працюємо над цим та розглядаємо можливість збирання машин в Україні.

Це цікава тема. Але для цього нам потрібні відповідні умови на ринку. Особливо це стосується правил розмитнення та дії законодавчих актів. Група Renault готова працювати з новим президентом Зеленським та майбутнім парламентом для того, аби визначити разом, що може стати спільним проектом".

До речі, на разі Група Renault оперує марками Renault, Lada, Dacia, Renault Samsung Motors та Alpine.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1450 | Додав: adminA | Теги: завод, renault, будівництво, Україн, автомобіль, Збирання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]