Пт, 2024-04-19, 21:51
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2015 » Лютий » 3 » Згуладзе: у Києві буде найбільш освічена поліція на світі
09:42
Згуладзе: у Києві буде найбільш освічена поліція на світі

Нова столична патрульна служба стане найбільш освіченим міліцейським формуванням у світі. Про це заявила перший заступник голови МВС Ека Згуладзе-Глюксманн на брифінгу в Адміністрації президента, повідомляє "Українська правда".

Вона нагадала, що охочих бути патрульними в Києві вже 27 тисяч.

"З них 70% - це люди з вищою освітою, і багато з них мають стабільну роботу. І вони готові, незважаючи на це, піти працювати у поліцію. Для мене це та енергія, яка забезпечить успіх реформ в Україні", - сказала Згуладзе.

Вона також додала, що 18% з групи, яка пройшла реєстрацію – це студенти-магістри і студенти-аспіранти.

"Така кваліфікація претендентів теж досить дивна для міліції-поліції всіх країн. Тому вітаю Київ – у вас буде найбільш освічена поліція у всьому світі", - сказала Згуладзе.

Вона також зазначила, що 20% з тих, хто подав заявки, - співробітники МВС.

"Реформа – це в жодному разі не інструмент для покарання когось. Це другий шанс для населення, яке може отримати якісний сервіс, для уряду і МВС, і це другий шанс для співробітників, у яких не менше причин не бути незадоволеними системою", - підсумувала заступниця голови МВС.

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наприкінці грудня повідомив, що замість ДАІ в Києві запрацює нова поліцейська патрульна служба, а Ека Згуладзе розповіла, що первинна реформа МВС полягатиме у формуванні блоку громадської безпеки. "Ми будемо міняти принцип набору кадрів і методику навчання. Важливий момент - хто буде навчати нових поліцейських", - підкреслила вона. За її словами, нові кадри будуть набиратися на відкритому конкурсі вже з січня.

При цьому створення єдиної патрульної служби в Україні МВС довірило американцеві Рональду Гленсору. Така домовленість між представниками МВС України та Департаменту юстиції США була досягнута в рамках спільної реалізації Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (IСITAP).

За першу добу подачі заяв працювати в Національній поліції виявили бажання 4000 осіб.

Категорія: Робота і заробіток | Переглядів: 11025 | Додав: admin | Теги: освічена поліція, згуладзе, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]