Чт, 2024-04-25, 23:09
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Травень » 17 » Зміни до правил дорожнього руху прийняли в Україні
15:00
Зміни до правил дорожнього руху прийняли в Україні

таксі У багатьох містах України, де є досить щільний трафік, виділяється спеціальна смуга для громадського транспорту, до якого зазвичай відносять тролейбуси, маршрутки і автобуси, пише mashyna.com.

При цьому, раніше по цій смузі могли рухатися вони і тільки вони, а в разі заїзду на цю смуга звичайного автомобіля, до яких зараховували і автомобілі служб таксі, водієві покладався штраф в розмірі 510 гривень.

І звичайно ж найголовніше розчарування для більшості водіїв таксі. Подібний привілей буде діяти тільки для тих автомобілів служби таксі, які працюють абсолютно легально. Для всіх інших машин з шашечками, приватників і обклеєних написами таксі, проїзд буде заборонений.

Під час прийняття даної поправки в Кабміні керувалися міркуваннями про те, що тепер клієнти легальних служб таксі зможуть швидше добиратися до пункту призначення, а самі автомобілі таксі будуть позбавлені необхідності простоювати в пробках нарівні зі звичайними автомобілів.

Як відомо, подібна практика досить широко поширена по всьому світу. Наприклад, у таксистів Лондона і Парижа є можливість їздити по смузі громадського транспорту, що допомагає клієнтам трохи швидше добиратися до точки призначення.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1427 | Додав: adminA | Теги: правило, Зміна, україна, дорожній, таксі, РУХ | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]