Пт, 2024-04-26, 04:41
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2016 » Листопад » 1 » Зв’язок між кількістю друзів у Facebook і тривалістю життя знайшли учені
20:05
Зв’язок між кількістю друзів у Facebook і тривалістю життя знайшли учені

Дослідники з США встановили зв’язок між часом, проведеним людьми у Facebook, і їхнім здоров’ям, а також тривалістю життя.

Дослідження фахівців з Каліфорнійського інституту в Сан-Дієго засноване на аналізі 12 млн профілів на Facebook і їх порівнянні із записами Каліфорнійського департаменту охорони здоров’я. Власники профілів народилися в 1945-1989 роках. З’ясувалося, що помірне використання Facebook асоціюється з найнижчим рівнем смертності, а отримання заявок в друзі корелюється зі зниженням смертності. Надсилання заявок в друзі такого ефекту не дає.

На думку вчених, це свідчить про те, що людині не обов’язково встановлювати соціальні зв’язки через “реальний” світ – мережеве спілкування теж для цього підходить.

Вчені не поспішають заявляти, що Facebook продовжує життя. На їх погляд, можливий і зворотний сценарій: у здоровіших людей активніше соціальне життя, також і в інтернеті.

Категорія: Дім і сім'я | Переглядів: 11582 | Додав: adminA | Теги: тривалість життя, facebook, зв’язок, Учені, друзі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]