Пт, 2024-04-19, 09:52
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » Спецтеми: в Україні та в світі » В Україні » Ситуація в зоні АТО

Біля Донецька НЗФ стріляли по житлових кварталах, загинули 6 військових. КАРТА АТО

За минулу добу в результаті обстрілів, провокацій і зіткнень загинули 6 українських військових, ще 14 отримали поранення. Про це на брифінгу 13 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"На Донецькому напрямку зберігається дуже неспокійна обстановка поблизу аеропорту. Ворог кинув у бій танки, БМП і важку артилерію. Підкреслюємо: бойовики стріляють і по житлових кварталах - зафіксовані танкові обстріли Авдіївки і Водяного з боку НЗФ", - заявив представник АП.

Потужні мінометні та артилерійські обстріли були зроблені по позиціях ЗСУ поблизу Мар'їнки і Красногорівки. Не вщухає вогонь і біля Горлівки, особливо в районі Світлодарська.

"На Маріупольському напрямку режим тиші протягом 12 червня виконувався майже зразково: було зафіксовано тільки 2 випадки ведення вогню по наших позиціях з боку супротивника - в Широкиному з гранатометів і в Чермалику - з 122-мм гармат", - зазначив Лисенко.

Лисенко також повідомив, що на Луганському напрямку бойовики здійснили мінометний обстріл у районі Золотого і Щастя. Поодинокі провокації ворога з використанням стрілецької зброї зафіксовані в Станично-Луганському районі та біля села Новотошківське.

За інформацією Держприкордонслужби 12 червня в зоні бойових дій було зафіксовано 19 польотів ворожих безпілотників.

Раніше повідомлялося, що бойовики зосередили артилерійські знаряддя і танки практично на лінії зіткнення.

Категорія: Ситуація в зоні АТО | Додав: abel (2015-06-13)
Переглядів: 1274 | Теги: україно-російська війна, ситуація в зоні АТО, карта АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]