Чт, 2024-03-28, 14:12
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 25 » Двотижневий локдаун запроваджує Словаччина
00:13
Двотижневий локдаун запроваджує Словаччина

словаччина Уряд Словаччини схвалив запровадження локдауну - двотижневого жорсткого карантину у зв’язку зі зростанням захворюваності на COVID-19. Про це повідомляє Reuters.

Як зазначає видання, нові обмеження набувають чинності вже у четвер, 25 листопада. Причиною рішення став найшвидший у світі рівень зростання захворюваності на COVID-19, перевантаженість лікарень, а також низький рівень вакцинації населення.

За словами урядовців, заходи передбачають закриття ресторанів та магазинів, які продають другорядні товари. Пересування громадян буде обмежене поїздками за покупками, роботою, школою чи відвідуванням лікаря, а також прогулянками на природі.

При цьому в країні працюватимуть лише магазини першої необхідності.

У вівторок, 23 листопада, у Словаччині вперше з початку пандемії COVID-19 було зареєстровано понад 10 тисяч нових добових випадків інфікування. Рівень шпиталізацій сягнув того, що Міністерство охорони здоров'я країни назвало його "критичною точкою", що призвело до обмеження надання інших видів медичної допомоги.

"Ситуація серйозна. Ми опинились тут через те, що (наявних) заходів не було дотримано", – сказав прем'єр-міністр Едуард Хегер.

Локдаун у Словаччині діятиме до 9 грудня.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1297 | Додав: admin | Теги: локдаун, Словаччина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]