Чт, 2024-04-25, 08:48
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Лютий » 15 » Гречана крупа може бути небезпечною для здоров'я
07:47
Гречана крупа може бути небезпечною для здоров'я

Гречана крупа накопичує шкідливий хімікат, яким її обробляють, щоб позбутися від бур'янів. Недобросовісність виробників може відбитися на здоров'ї людей, вважають експерти.

Багато хто використовує гречку як варіант простої і ситної страви, до того ж широко відомо, що вона має корисні властивості. Однак нерідко в інтернеті можна побачити новини про перевищення гліфосату в крупі, іноді в десятки разів.

Його використовують багато ферм для знищення бур'янів. Європейське агентство з хімічних реагентів вважає його речовиною з невеликою загрозою для здоров’я людини. Це означає, що в межах норми агрохімікат не повинен впливати на стан організму, але його перевищення може спровокувати розвиток безлічі хвороб, в тому числі і онкології.

Щоб уникнути ризику отримати небезпечну гречку, можна звернеться до органічних фермерським продуктам, які не повинні містити в собі подібних речовин. Нагадаємо, що ця крупа має унікальні властивості, в її складі є як залізо з магнієм, так і антиоксиданти, крім того, в ній ідеальний баланс білків, немає глютену і безліч інших корисних елементів.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1309 | Додав: abel | Теги: гречка, Шкода, гречана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]