Ср, 2024-04-24, 01:22
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 24 » Konyk на службі в "Сільпо": мережа супермаркетів почала тестувати електромобілі
00:23
Konyk на службі в "Сільпо": мережа супермаркетів почала тестувати електромобілі

електромобіль Konyk В рамках пілотного проекту компанія "Електропрайд", що постачає електромобілі під власним брендом Konyk, надала два екземпляри своєї продукції великому рітейлеру "Сільпо".

"Fozzy Group тестує два електромобілі моделі Konyk для надання послуг з доставки в центрі Києва. Рішення про продовження співпраці прийматимемо окремо", — повідомив UBR.ua Іван Пальчевський, начальник відділу зв'язків з медіа Fozzy Group, до якого входить мережа "Сільпо".

Костянтин Сіпайло, директор "Електропрайду" підтвердив, що за три місяці експлуатації Konyk у службі доставки супермаркету він показав хороші результати.

І наголосив, що в восени та зимою експлуатація двоколісного транспорту вкрай проблематична, а "електромобілі компанії позбавлені цієї нестачі".

"Простіше кажучи — водій і вантаж захищені від снігу та дощу, є обігрів, чотириколісна машина більш стійка на дорозі в умовах ожеледиці або снігу. При невисокій ціні самої машини — це відмінна альтернатива дво-, триколісним відкритим електроскутерам. Цей фактор часто є вирішальним для замовника", — каже Сіпайло.

Що відомо про Konyk

Електромобіль Konyk створено на китайській платформі. В "Електропрайді" удосконалили "ходову", переробили Battery Management System (BMS) та внесли конструктивні зміни до силової частини.

Також автомобілі адаптовані під наш клімат.

Костянтин Сіпайло, директор "Електропрайду", наголошує, що компанія не є виробником електромобілю.

"Ми доводимо до нормальної кондиції цю машину і робимо "на замовлення" для різних потреб", — розповів Костянтин Сіпайло.

За його словами, "достатня кількість покупців" зацікавилася електромобілями Konyk.

Наприклад, ресторани, а також послуги доставки запчастин для автомобілів.

"Йде попереднє замовлення на нові модифікації. Ми маємо платформу, модифікації кузова виробляються згідно з побажаннями замовника" — підсумував Сіпайло.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1333 | Додав: abel | Теги: електромобілі, авто, Konyk, новини, Сільпо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]