Пт, 2024-04-19, 08:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2018 » Грудень » 24 » Корисно їсти щоденно цей фрукт
13:15
Корисно їсти щоденно цей фрукт

Ківі один з тих фруктів, який варто їсти щоденно. Цей смачний екзотичний вітамін містить багато поживних речовин, які позитивно впливають на зір. Ківі багатий: фолієвою кислотою, калієм, вітаміном К, вітаміном Е.

Вживання цього фрукта позитивно впливає на роботу сенсорного органу та навіть покращує здоров’я очей. Адже, містить лютеїн та антиоксиданти, які створюють захисний бар’єр для очей та захищають їх від шкідливого УФ-випромінювання, тютюнового диму та пильного повітря.

Доктор Джонсон із США в результаті наукових досліджень дійшов до висновку, що потрапляючи на кришталик та сітківку органів зору, антиоксиданти здатні поглинати промені світла. Також вчений з’ясував, що вживання ківі може вплинути на регрес дегенерації жовтої плями. Це підтвердили 36% учасників експерименту.

Науково підтверджено, що вживання одного ківі на добу забезпечує організм добовою нормою вітаміну С, який необхідний для зміцнення імунної системи та кровоносних судин, а також допомагає організму створювати захисний бар’єр у боротьбі з різними захворюваннями.

Ківі позитивно впливає на стресостійкість. Також багатий фрукт вітамінами, які необхідні для процесу травлення. Вживання фрукту також сприяє виведенню з організму холестерину.

Американські дослідники з університету Baylor в Далласі також підтвердили корисні властивості цього плоду, а також те, що компоненти, які входять до ківі здатні попередити проблеми із зором та запобігають формуванню тромбі.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1624 | Додав: adminA | Теги: Фрукт, користь, ківі, їжа | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]