Пт, 2024-04-19, 15:49
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 19 » Міксер: переваги та доступні функції
21:04
Міксер: переваги та доступні функції

Міксер: переваги та доступні функції

Завдяки міксерам приготування страв і замішування тіста перестало бути довгим і трудомістким процесом, який віднімає чимало часу. Отже, що ж собою являє міксер? Це кухонний прилад, призначений для перемішування і збивання сумішей. За функціональністю міксери частково схожі на блендери. Але лише частково - адже у міксерів (в чистому вигляді) немає допоміжних гострих лез, для подрібнення продуктів, та й міксерні двигуни обертаються повільніше.

Міксери можна розділити на дві категорії:

  1. ручні;
  2. стаціонарні (з підставкою).

Двигуни стаціонарних міксерів значно потужніші, що дозволяє їм швидко справлятися з трудомісткими завданнями. Зате ручними міксерами зручно користуватися на будь-якій кухні. Говорячи про бренди слід відзначити ручні бренди Tefal, великий вибір яких можна знайти за посиланням https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Ручные-миксеры/c/handmixers. Власне кажучи — це офіційний сайт французького бренду Тефаль в Україні, а тому окрім асортименту ви можете тут розраховувати і на офіційну гарантію та сервісне обслуговування, у тому числі і ремонт техніки. Також на ресурсі ви знайдете контакти офіційних дистриб'юторів техніки Tefal в Україні, в тому числі і міксерів.

Вибір міксера: нюанси

Деякі міксери мають функцію плавного розкручування двигуна, тобто стартують уповільненим пуском, що допомагає уникнути розбризкування компонентів при включенні. Однак, ця функція цілком може бути замінена поступовим перемиканням швидкостей.

Корисним може бути заглиблення у нижній частині міксера - це своєрідне кріплення, що дозволяє не виймати апарат і залишати його на краю чаші, не витягуючи віночки з суміші.

При виборі міксера варто визначитися, чого ви від нього чекаєте. Найчастіше для домашнього застосування підійде прилад будь-якого типу. Не варто гнатися за величезною потужністю міксера, ні за кількістю швидкостей, яких у стаціонарних апаратів може бути до 16-ти, у ручних - до 9-ти, в той час, як звичайній господині часто досить 5-ти.

Вибираючи ручний міксер, звертайте увагу на збалансованість і ергономічність його рукоятки, не забуваючи про його вагу. Стаціонарні міксери набагато масивніші, тим не менш, варто врахувати, що ця масивність допомагає їм не розхитуватися при перемішуванні густих компонентів.

ручний міксер

Істотний фактор при виборі міксера - вільне місце на кухні. Виграючи в потужності, стаціонарні моделі міксерів, на жаль, програють в компактності та мобільності.

Догляд за міксером

Якщо віночки пристрою не з нержавійки, мити їх потрібно вручну. Більшість віночків для стаціонарних міксерів роблять з очищеного алюмінію, який в посудомийній машині може втратити колір через миючу речовину. Бажано обмивати віночки відразу ж після використання, поки суміш не засохла. Корпус відключеного від мережі міксера неважко очистити, використовуючи злегка змочену ганчірку або губку.

Пам'ятайте, при відповідному догляді міксер порадує вас своєю безвідмовною роботою набагато довше.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1435 | Додав: admin | Теги: Міксер: переваги та доступні функці | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]