Пт, 2024-03-29, 08:17
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 16 » На парламентських виборах у Болгарії перемагає нова центристська політична партія
00:23
На парламентських виборах у Болгарії перемагає нова центристська політична партія

вибори болгарія Нова центристська політична партія "Продовжуємо зміни" (PP) перемагає на парламентських виборах у Болгарії. Про це свідчать нинішнічасткові офіційні результати підрахунку голосів, повідомляє Reuters.

"Продовжуємо зміни" (PP), заснована лише два місяці тому двома підприємцями, які вчилися в Гарварді та тимчасово виконували обов’язки міністрів, отримала 25,5% голосів на основі підрахунку 93% бюлетенів", — відзначає Reuters.

Це вже треті парламентські вибори у Болгарії протягом цього року. Два попередні голосування пройшли у квітні та липні.

Явка виборців на останніх виборах — приблизно у 40%. Це історичний мінімум на тлі розчарування населення і пандемії коронавірусу зазначають в агентстві.

Згідно з попередніми результатами виборів, у парламенті будуть представлені сім партій. Правоцентристська партія ГЄРБ, на чолі з прем'єр-міністром країни Бойко Борисовим, отримує друге місце з 22,2% голосів.

Чинний президент країни Румен Радєв набрав 49,4% голосів на президентських виборах у неділю, 14 листопада. За прогнозами Reuters, він, імовірно, залишиться президентом Болгаріїна другий п'ятирічний термін.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1304 | Додав: admin | Теги: Болгарія, парламент, партія, вибори | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]