Пт, 2024-04-19, 12:32
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Квітень » 13 » Прапор України підняли над кіберцентром при НАТО
19:03
Прапор України підняли над кіберцентром при НАТО

кіберцентр НАТО прапор Україна Над Центром НАТО з питань співробітництва у галузі кіберзахисту (CCDCOE), який розташований у Таллінні, підняли прапор України. Про це повідомляє Центр, а також посол України в Естонії Мар’яна Беца.

"Нині прапор України підняли поруч з прапорами країн-членів НАТО біля Центру, щоб привітати Україну на шляху до членства. Україна буде робити цінний внесок, коли виграє війну та почне відбудову. Для цього ми підтримуємо Україну усіма можливими способами", - зазначає центр у повідомленні.

"Переконані, що Україна буде робити вагомий внесок у кібербезпеку", - зазначила посол Мар’яна Беца.

Нагадаємо, на початку березня представники 27 держав-членів НАТО прийняли рішення щодо надання Україні статусу країни-учасниці CCDCOE НАТО.

Розташований у Таллінні CCDCOE є акредитованим НАТО центром кібербезпеки та аналітичним центром, що спеціалізується на міждисциплінарних прикладних дослідженнях, аналізі, обміні інформацією, а також навчанні та навчаннях у галузі кіберзахисту.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1299 | Додав: admin | Теги: прапор, кіберцентр, НАТО, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]