Пт, 2024-04-19, 20:26
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Квітень » 17 » Проблему електрокарів вирішать Nissan і NASA
11:21
Проблему електрокарів вирішать Nissan і NASA

Компанія Nissan об’єдналася з NASA у створенні твердотільних акумуляторів наступного покоління. Спільними зусиллями вони хочуть досягти дуже швидкого заряджання електромобілів. Навіть було озвучено час, за який можна досягти 100% заряду.

Nissan об’єднує зусилля з NASA: обидві компанії співпрацюватимуть з дослідниками з Каліфорнійського університету для розробки батареї, яка буде вдвічі меншою за сучасні аналоги і яку можна зарядити всього за чверть години.

акумулятор

Виробництво нових твердотільних акумуляторів Nissan буде розміщено в дослідному центрі в Канагаві: там інженери та вчені зосередяться на запуску виробничої лінії вже в 2024 році, а в 2028 планах випустити акумулятори, в яких собівартість 1 кВтг дорівнює $75. А надалі ця вартість може впасти до $65 за кВтг – тоді ціна на електричний автомобіль зрівняється з бензиновим.

«У нас достатньо знань для розробки твердотільних акумуляторів, і ми нагромадили важливі елементарні технології. Надалі наші науково-дослідні та виробничі підрозділи продовжуватимуть спільну роботу, щоб використати цей прототип виробничого об’єкту та прискорити практичне застосування повністю твердотільних батарей», — сказав Куніо Накагуро, виконавчий віце-президент, який відповідає за дослідження та розробки в Nissan.

Категорія: Автомобілі | Переглядів: 1260 | Додав: admin | Теги: NASA, електрокар, Nissan | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]