Чт, 2024-04-25, 08:30
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2020 » Липень » 23 » Шкодить серцю цей алкогольний напій
13:32
Шкодить серцю цей алкогольний напій

алкогольний, напій, шкода, серце, пиво Медики відзначають, що допустима добова доза металу міститься всього в 375 мілілітрах пива. Перевищення норми на постійній основі призводить до розвитку кардіопатії.

Крім того, пиво швидко всмоктується, завдяки вуглекислому газу, через що кровоносні судини майже моментально заповнюються, збільшуючись в обсязі. Вживання великої кількості напою сприяють розвитку варикозного розширення вен і збільшення серця.

Основною ознакою початку пивного алкоголізму лікарі називають неможливість розслабитися або зібратися з приятелями без пива. А показником другістадії - щоденне вживання пива в будь-яких дозах, навіть найменших. При спробі скоротити обсяги або зовсім відмовитися від пива пивний алкоголік зауважує у себе всі ознаки похмільного синдрому: тремтячі руки, сухість у роті, головний біль, слабкість і пітливість. Якщо кілька ковтків пива полегшує стан - значить, пора звернутися до нарколога.

Безпечним для серця можна вважати червоне вино, якщо його вживати по келиху не частіше трьох-чотирьох разів на тиждень.

Раніше медики назвали алкогольний напій, частіше за інших призводить до інфарктів. Це коктейль з спиртного і енергетика. Обидва інгредієнта і окремо надають на серцево-судинну систему потужний негативний вплив, а їх поєднання і зовсім викликає серйозні проблеми - наприклад, тахікардію і аритмію.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1450 | Додав: adminA | Теги: алкогольний, серце, Шкода, напій, пиво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]