Ср, 2024-04-24, 22:15
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Січень » 1 » В 2022 році пандемія може закінчитись - очільник ВООЗ
14:13
В 2022 році пандемія може закінчитись - очільник ВООЗ

вооз Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебреєсус висловив сподівання, що пандемія коронавірусу закінчиться в 2002 році.

"Після двох років, ми добре знаємо вірус. Ми знаємо доведені заходи для контролю поширення: носіть маски, уникайте натовпів, дотримуйтесь фізичного дистанціювання, практикуйте гігієну рук та респіраторну гігієну, відкривайте вікна для вентиляції, тестуйтесь і відслідковуйте контакти", - виголосив Гебреєсус у своєму новорічному зверненні під назвою "Сподіваюсь на закінчення пандемії в 2022".

Надія на завершення пандемії в 2022 році, говорить посадовець, надихнула його на три новорічні обітниці:

"Робити все в моїх силах, у співпраці з усіма урядами, зацікавленими сторонами та громадами, щоб допомогти покласти край пандемії", пише Гебреєсус. Для цього, зазначає він, потрібно досягнути 70% рівня вакцинації в усіх країнах до середини 2022 року.

"Створити потужнішу систему безпеки здоров'я у світі. Посадовець нагадав - в 2022-му починаються перемовини з укладання міжнародної домовленості щодо управління, фінансування, швидкого реагування на епідемії та пандемії.

Всі країни мають фінансувати розбудову первинної ланки системи охорони здоров'я, яка є базою для загального доступу до охорони здоров'я," зазначає Гебреєсус.

Людство має достатньо знань, щоб завершити пандемію, переконаний посадовець.

Категорія: Здоров'я і медицина | Переглядів: 1351 | Додав: admin | Теги: ВООЗ, пандемія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]