Пт, 2024-03-29, 02:16
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Листопад » 12 » В США випущено крісло для розігріву бургерів
00:01
В США випущено крісло для розігріву бургерів

крісло розігрів бургер сша Зовні воно дуже схоже на стандартне геймерське крісло з подушками для шиї та попереку. Обіцяють, що його оббивка стійка до жиру та соусів.

Що тільки не вигадають великі бренди, щоб укотре привернути до себе увагу. Мережа ресторанів Макдональдс представила в низці країн новий бургер McCrispy.

А слідом відбулася презентація крісла з аксесуарами. Предмет інтерʼєру назвали McCrispy Ultimate Gaming Chair. Цей стілець, судячи з його дизайну, створений радше для геймерів. Потрібно сказати, що Макдональдс давно проникнув у ігровий віртуальний світ, активно просуваючи там свою продукцію.

Відомо, що поки випущено лише чотири таких крісла, виграти їх можна жителям Великої Британії через сторінку компанії у Фейсбуці.

Каркас крісла оббитий спеціяльним матеріалом, який відштовхує жир, соуси та рідини. Кольори матеріалу в жовто-чорній гамі з великим логотипом у вигляді літери "М".

Крісло оснащене подушками для попереку та шиї, до підлокітників також кріпиться тримач для картоплі фрі, соусів, напоїв та серветок.

Та найголовніше — це пластикова ємність для бургерів. Вона підтримує температуру впродовж тривалого часу.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1167 | Додав: admin | Теги: бургер, Крісло, США, розігрів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]