Ср, 2024-04-24, 07:00
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Березень » 28 » Вчені виявили незвичайний вплив газованої води на імунітет
00:01
Вчені виявили незвичайний вплив газованої води на імунітет

газована вода Людський організм на 60% складається з води. Щоб підтримувати баланс рідини в організмі, ми п’ємо кожен день. Хтось вважає за краще втамовувати спрагу водою, а хтось-прохолодними напоями, наприклад, газованою водою. Про шкоду содової на травну систему лікарі говорять давно, але мало хто знає, що газовані напої здатні завдати шкоди імунній системі.

Живить шкідливі бактерії

Основною причиною є великий вміст цукру, який, як відомо, послаблює захисні функції організму. Фактично, він є живильним середовищем для шкідливих мікроорганізмів, в тому числі і вірусів. А також пригнічує роботу клітин, що захищають від проникнення шкідливих бактерій, через що страждає імунна система. Лікарі раджу вживати не більше однієї склянки газованої води на тиждень.

Підвищує ризик діабету

Щоденне вживання банки газованої води не тільки втамовує спрагу, але і підвищує ризик розвитку діабету 2 типу. Через регулярного вживання цукровмісних напоїв, знижується чутливість до інсуліну, що є основним фактором розвитку цього захворювання. Щоб повернути чутливість, фахівці радять виключити з раціону газовану воду, а також насичені жири, які містяться в обробленій їжі, приділити увагу фізичному здоров’ю.

Запалення

Цукор, що міститься в содовій, не тільки здатний підірвати імунну систему організму, але і підвищити ризик хронічних захворювань, що купуються з віком. Згідно з клінічним випробуванням, опублікованим в науковому журналі PubMed, вживання звичайної газованої води впливало на рівень сечової кислоти в крові. Її надлишок в плазмі може привести до такої неприємної хвороби як подагра. Експеримент показав, що рівень сечової кислоти у людей, які п’ють звичайну газовану воду, виявився вище, ніж у тих, хто пив дієтичну содову, молоко або просто воду.

Підвищений ризик ожиріння

Надлишок ваги впливає на імунну систему, запевняють фахівці Коаліції дій проти ожиріння. Регулярне вживання содової може привести до набору зайвих кілограмів, які можуть знизити вироблення цитокінів. Ці речовини необхідні для правильної роботи імунітету.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1399 | Додав: admin | Теги: імунітет, газована, вода, Вплив | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]