Чт, 2024-03-28, 15:47
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Серпень » 1 » Знизити рівень холестерину здатні ці продукти на сніданок
00:22
Знизити рівень холестерину здатні ці продукти на сніданок

Каша

Вівсяні пластівці містять клітковину, яка може допомогти вивести холестерин ЛПНЩ з організму. Додайте в кашу нарізане яблуко, грушу або трохи фруктів, щоб зробити її ще корисніше. Якщо у вас немає часу вранці або ви віддаєте перевагу снідати в дорозі, приготуйте вівсянку на ніч — просто залийте її молоком і поставте в холодильник.

Мигдаль

мигдаль Мигдаль корисний для здоров’я — він багатий потрібними жирами, клітковиною, магнієм і вітамінами. За даними Harvard Health Publishing, всього 50 г в день можуть знизити рівень холестерину ЛПНЩ приблизно на 5%. Випийте склянку мигдального молока, додайте в кашу кілька штук або просто з’їжте мигдаль в якості перекусу. Слідкуйте за кількістю, він дуже калорійний.

Авокадо

Популярність тостів з авокадо зросла в останні роки за кордоном, і зараз вони — один з наймодніших варіантів сніданку . При цьому яскраво-зелений плід ще і корисний. Дослідження, опубліковане в журналі Американської кардіологічної асоціації, показало, що один авокадо в день знижує рівень холестерину ЛПНЩ у людей з надмірною вагою або ожирінням.

Збагачений апельсиновий сік

Апельсин — відмінне джерело вітаміну С. Деякі виробники апельсинового соку підсилюють його поживні властивості. Додавання двох грамів стеролів в щоденний раціон може знизити рівень холестерину ЛПНЩ на 5-15%. Якщо ви не прихильник апельсинового соку, пошукайте варіанти інших збагачених продуктів.

Смузі з протеїном

Сироватковий протеїн виробляють з рідини, що залишається після виготовлення сиру. Цей білок містить незамінні амінокислоти. Зробіть корисний ранковий смузі, змішавши знежирений йогурт, кубики льоду, ягоди і ложку ванільного сироваткового протеїну з низьким вмістом жирів і високим вмістом поживних речовин.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1352 | Додав: admin | Теги: зниження, мигдаль, сніданок, холестерин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]