Сб, 2024-04-20, 14:42
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Березень » 22 » "Дні солідарності з Україною" проводить Європарламент
10:54
"Дні солідарності з Україною" проводить Європарламент

європарламент З понеділка по четвер Європарламент організовує "Дні солідарності з Україною", щоб показати свою підтримку українському парламенту після російського вторгнення. Про це йдеться у повідомленні Європарламенту.

"Прагнучи підтримати Верховну раду України у захисті свободи, миру та демократії, події, що відбуваються цього тижня, також мають на меті розкрити здатність українського парламенту впоратися з безпрецедентними викликами, з якими він стикається після нападу росії" - йдеться у повідомленні.

Крім того, депутати Європарламенту та запрошені доповідачі детально обговорять шляхи збереження як політичного, так і інституційного функціонування Верховної ради.

Протягом тижня в Європейському парламенті в Брюсселі відбуватимуться різноманітні заходи, організовані для демонстрації солідарності з Україною.

Серед них – обговорення політичної та гуманітарної ситуації в Україні, а також пленарні дебати. Серед учасників, які, як очікується, звернуться до євродепутатів, особисто чи дистанційно, є спікер Верховної ради Руслан Стефанчук, єврокомісар з антикризового управління Янез Ленарчич та колишній президент Європарламенту Пет Кокс.

Категорія: Суспільство та політика | Переглядів: 1286 | Додав: admin | Теги: європарламент, солідарність, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]