Ср, 2024-04-24, 00:55
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2021 » Листопад » 17 » Кому протипоказано вживати імбир розповіли медики
00:15
Кому протипоказано вживати імбир розповіли медики

імбир Медики заявляють, що існують чотири категорії людей, яким категорично протипоказано вживати імбир. Можливі негативні наслідки, включаючи різке зменшення ваги тіла і передчасні пологи.

Імбир багатий на поживні речовини, в ньому є біологічно активні сполуки, які надають значну підтримку фізичному і психічному стану людини. Поряд з цим екстракт рослини зменшує масу тіла, з цієї причини його не рекомендується вживати деяким людям.

Корінь імбиру містить потужні стимулятори, вкрай корисні для травної та нервової системи, але у вагітних жінок він може викликати передчасні пологи.

Не рекомендується його вживати особливо на останніх термінах вагітності. Екстракт з названої культури не слід пити особам, що страждають на гемофілію – генетичним захворюванням крові, коли її згортання значно знижена. Імбир покращує кровообіг, з цієї причини пацієнтам з гемофілією вживати його не рекомендується.

Медики не радять вживати екстракт імбиру особам, що страждають на гіпертонію або цукровий діабет. Даний напій знижує тиск і розріджує кров. Його взаємодія з лікарськими препаратами підсилює зворотний ефект і завдає шкоди здоров’ю.

Категорія: Довідки та рецепти | Переглядів: 1317 | Додав: admin | Теги: імбир, Шкода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]