Чт, 2024-04-25, 12:54
Головна Реєстрація PDA RSS
Вітаю Вас, Гість
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Головна » 2022 » Лютий » 20 » "Розумний" велосипед Urtopia Carbon представлений
10:30
"Розумний" велосипед Urtopia Carbon представлений

велосипед Urtopia Carbon E-Bike Компанія Urtopia запустила кампанію зі збору коштів для свого нового електричного велосипеда Urtopia Carbon E-Bike, який має безліч що вражає функцій. Рама велосипеда виготовлена ​​з вуглецевого волокна, завдяки чому Urtopia Carbon важить лише 14 кг. Він також оснащений технологіями, які, як стверджує виробник, конкуренти коштують на сотні доларів більше.

Це система Smooth Transmission, в якій використовується ремінь від Gates Carbon Drive, що забезпечує високу чуйність і тиху їзду. Трансмісія також оснащена датчиком крутного моменту та п’ятьма режимами (Pedal, Eco, Comfort, Sport, Turbo).

Також велосипед отримав інноваційне кермо, яке Urtopia називає Smartbar. Він фактично взаємодіє з водієм, пропонуючи підтримку голосового керування, GPS у реальному часі, підтримку eSIM, дисплей, підтримку оновлень OTA. Для підключення присутні модулі Wi-Fi, Bluetooth та 4G.

Для безпеки ви отримуєте вбудований радар та гіроскоп. Радар попереджає водія про транспортні засоби, що наближаються, а гіроскоп постійно відстежує активність у режимі очікування, відправляючи попередження у разі будь-якого небажаного руху. Також є розблокування за відбитком пальця.

велосипед Urtopia Carbon E-Bike

Для США максимальна швидкість обмежена на рівні 32 км/год для Європи вона становить 26 км/год. Двигун потужністю 250 Вт живиться від акумулятора на 360 Вт•год, зарядка якого займає 2,5 годин, а запас ходу становить майже 130 км.

Urtopia Carbon оснащений передніми та задніми ліхтарями, а також парою проєкційних ліхтарів із покажчиками повороту. Більшістю розумних функцій можна керувати через спеціальну програму Urtopia, яка зберігає інформацію про поїздки, дозволяє визначити положення, рівень заряду акумулятора тощо. Велосипед пропонується за ціною $3000.

Категорія: Технології та IT | Переглядів: 1322 | Додав: admin | Теги: розумний, велосипед, Urtopia Carbon | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]